Med hjärna och hjärta tar vi oss an undersökningar inom det område vi brinner för – motion och idrott och kombinerar detta med vår kompetens inom analys – och undersökningar i kombination med förstklassig journalistik och foto/rörlig bild

FIGURES IN MOTIONs specialområde är analys och undersökningar inom motionsidrottens alla lopp/event och arrangemang.

Med specialister inom journalistik och foto/rörlig bild kan vi erbjuda dig flera delar som kan lyfta ditt lopp/event/arrangemang ytterligare

 

 

 

Ann-Sofie Strömbäck – Beteendevetare som genom åren arbetat med marknadsanalys och affärsutveckling på bl a TV4, GP och Turistrådet Västsverige.
Idag är det digitalt fokus som gäller och vill med insikter skapa resultat och affärsnytta. Antar gärna utmaningar och på meritlistan står förutom en klassiker ett flertal skid-, cykel- och löplopp genom åren.

Mobil: 0705-66 43 74

Email: ann-sofie@figuresinmotion.se

Elisabet Hedenbergh – Civilekonom med arbetslivserfarenhet från Statistiska centralbyrån, undersökningsbranschen och senaste 14 åren som analytiker på Göteborgs-Posten med fokus på redaktionell och digital analys.
Har många Vätternrundor, Klassikern och en mängd cykel – löplopp och andra utmaningar i bagaget.

Mobil: 0706-77 85 86
Email: elisabet@figuresinmotion.se

 

Ylva Carlsson – Frilansjournalist som gärna skriver om motion och hälsa. Hon har de senaste 14 åren arbetat på Göteborgs-Posten med allt från korta nyhetsartiklar till längre reportage.
Med en Klassiker och en bunt Göteborgsvarv i bagaget har hon full förståelse för de motionärer som söker utmaningar i ett lopp eller två.

Mobil: 0702-33 59 44
Email: ylvacarlssons@gmail.com

Björn Olsson – Fotograf och bildredaktör med arbetslivserfarenhet från bildbyråer, dagspress. Innehållsproducent för online och papper.
Snön är hans rätta element då han varit aktiv elitåkare i längdskidåkning och skidskytte.

Mobil: 0703-00 22 46
Email: fotografbjornolsson@gmail.com